http://volleynewsthessalias
ΡΟΗ...

Παρουσίαση Υποψήφιων : Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2019

Δημοτικές - Περιφερειακές εκλογές 2019

Βασίλης Παπαδημητρίου
 

Πάμε τη Λάρισα_Μπροστά! Με το δημοτικό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο τον Κύριο Βασίλη Παπαδημητρίου αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, ομοσπονδιακό προπονητή βόλλευ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Με καταγωγή από το χωριό Ελευθεραί γεννήθηκα στις 11/08/1966 στη Λάρισα όπου ζω μέχρι και σήμερα! Το 1991 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με βαθμό 8.23 και βαθμό ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΣΤΑ 10. Υπήρξα αθλητής ποδοσφαίρου, στίβου και βόλλευ στην ΕΑΛ σ’ όλες τις εθνικές κατηγορίες. Από το 1991 ξεκίνησα την προπονητική μου ενασχόληση.

Όλα αυτά τα χρονιά διετέλεσα προπονητής σχεδόν όλων των σωματείων της πόλης μας με πάμπολλες διακρίσεις στο χώρο. Ευτύχησα να συνεργαστώ με την πλειάδα των αθλητών κ αθλητριών της Λάρισας. Τα 2 τελευταία χρόνια έχω την τιμή να ανήκω στο προπονητικό δυναμικό της Εθνικής μας ομάδας των παγκορασίδων.

Είμαι επίσης διορισμένος καθηγητής φυσικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος την προηγουμένη πενταετία με την ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΚΑΡΙΩΤΟΥ όπου θεσμικά κατέχω τη θέση του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Τέλος η ενασχόληση μου με την γεωργία με τα πατρικά μου κτήματα είναι μέσα στις ασχολίες μου από την παιδική μου ηλικία!


Πατσιαούρας Αστέριος 


Η Θεσσαλία στην καρδιά μας! Με Υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο τον Κύριο Πατσιαούρα Αστέριο Πρόεδρο της ΕΣΠΕΚΕΛ και διδάκτορας ΕΕΠ στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αστέριος Πατσιαούρας είναι έγγαμος με την Σωτηρία Κοταρέλα και έχει δυο παιδιά (Γιάννης και Γιώργος-Αλέξανδρος). Επαγγελματικά είναι μέλος Ε.Ε.Π του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διδάσκει το μάθημα της Πετοσφαίρισης στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στα Τρίκαλα. 


Είναι κάτοχος πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακού (Mag. Phil) και διδακτορικού (Dr. Phil) του Πανεπιστημίου AlmaMatterRudolphinaUniWien στην αθλητική ψυχολογία. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή περιοδικά στον τομέα της Πετοσφαίρισης και Αθλητικής Ψυχολογίας (>60) και έχει κάνει σχετικές παρουσιάσεις σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες. Επίσης έχει γράψει ή/και επιμεληθεί επτά(7) βιβλία για τα ομαδικά αθλήματα και έχει γράψει δυο (3) κεφάλαια σε ξενόγλωσσα βιβλία με θέμα την αθλητική ψυχολογία. 

Ενδιαφέρεται πολύ για τη διάδοση του αθλητισμού στην Ελλάδα, υπήρξε μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ), ενώ από το 2012 μέχρι σήμερα είναι supervisorαγώνων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (CEV) και από το 2014- μέχρι σήμερα supervisorαγώνων της Βαλκανικής Ένωσης Πετοσφαίρισης (BVΑ). 

Επίσης συμμετέχει ενεργά στο Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης όπου πρόσφατα (2018) εκλέχθηκε και Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Π.ΠΕ, όπως επίσης εκλέχθηκε και πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ. 

Σε πολιτικό επίπεδο είναι ενεργό μέλος και εκλεγμένος της Συντονιστικής Γραμματείας των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία μια βασική συνιστώσα του ΚΙΝΑΛ, είναι μέλος της Γραμματείας Αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ και μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Τυρνάβου του ΚΙΝΑΛ.

Παπαθανασίου ΧρήστοςΛαϊκή Συσπείρωση! Με Υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον Κύριο Παπαθανασίου Χρήστο Υπάλληλο του Π.Γ.Ν.Λ. και χοροδιδάσκαλο.
 
Για ακόμα μια φορά έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων τον Πέτρο Κρίκη .


Για έναν δήμο που διεκδικεί για τους δημότες και όχι από τους δημότες ! 


Για ένα δήμο που δεν είναι απλά διαχειριστής !

Γούλας ΕυθύμιοςΕπανεκκίνηση τα Τρίκαλα Μπροστά! Με Υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον Κύριο Γούλα Ευθύμιο καθηγητή φυσικής αγωγής - προπονητής πετοσφαίρισης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Απόφοιτος του Τ. Έ. Φ. Α. Α. Αθηνών με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση.

Είναι παντρεμένος με την Ολγα Ταμπακά και έχει δύο κόρες, την Ιωάννα και την Πεννυ. Είναι καθηγητής φυσικής Αγωγής διορισμενος στην Β/θμια εκπαίδευση και προπονητής Πετοσφαίρισης με πολλές επιτυχίες σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Πολλοί αθλητές του συμμετείχαν σε κλιμάκια και σε εθνικές ομάδες και αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε διάφορες εθνικές κατηγορίες. Έχει ασχοληθεί με την έρευνα και την εφαρμογή διαφόρων βοηθημάτων για την εκμάθηση των δεξιοτήτων σε μικρούς αθλητές στο βόλεϊ.

Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής στην "Άμιλλα" Τρικάλων, ομάδα η οποία συστάθηκε από τον ίδιο και δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στα τεκτενομενα του βόλεϊ όχι μόνο της περιοχής αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Είναι υποψήφιος για δεύτερη εκλογική αναμέτρηση στην τοπική κοινότητα του Δήμου Τρικκαίων, είχε εκλεγεί και την προηγούμενη φορά
#
#
#
#
#
#
#
Item Reviewed: Παρουσίαση Υποψήφιων : Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2019 Rating: 5 Reviewed By: Volleynewsthessalias