1ο Volley Metting Γιώργος Αλεξίου: Ολη η οικογένεια του βολιώτικου βόλεϊ μαζί


Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη βράβευσε την οικογένεια Αλεξίου – Παρόν και ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Ανδρέας Ζέρβας

1ο Volley Metting Γιώργος Αλεξίου, 12 Φεβρουαρίου 2020, Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, ήταν όλοι εκεί. Η οικογένειά του. Οι συνάδελφοί του, εκπαιδευτικοί και προπονητές. Ενεργοί, παλαίμαχοι και νεαροί αθλητές που πέρασαν από τα χέρια του σπουδαίου καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή, για πρώτη φορά όλη η οικογένεια του βολιώτικου βόλεϊ μαζί, σε έναν αγώνα μνήμης. Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη απένειμε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Γιώργου Αλεξίου, προτρέποντας τη νέα γενιά αθλητών να συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε ο Γιώργος Αλεξίου. Παρόν και ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Ανδρέας Ζέρβας. 


Ο Νικόλαος Τουλούδης, πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Ν. Μαγνησίας, κάλεσε τη δημοτική αρχή να δώσει το όνομα του Γιώργου Αλεξίου σε ένα από τα δημοτικά Γυμναστήρια. Ενώ ο δημοσιογράφος Αντώνης Κουμιώτης -οραματιστής του εγχειρήματος, το οποίο πήρε σάρκα και οστά με την βοήθεια του βολεϊμπολίστα Παύλου Τσοπάνου και του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή Μαρίνου Κουτσογιάννη- εκφράζοντας τη θέληση η εκδήλωση να θεσμοθετηθεί, έδωσε τον λόγο στην συνάδελφο του Γιώργου Αλεξίου, συνταξιούχο εκπαιδευτικό και επί 20 χρόνια εκφωνήτρια παρελάσεων, Χρυσάνθη Βουτσά, η οποία, λέγοντας δυο λόγια από καρδιάς για τον αείμνηστο συνάδελφός της, συγκίνησε τους πάντες. 


Τον αγώνα υποστήριξαν με το κύρος της παρουσία τους οι διαιτητές Κώστας Γιαννακίδης και Ρίτσα Γκορίτσα, οι οποίοι έχουν γράψει μέσα στα χρόνια την δική τους ιστορία στα γήπεδα και στο άθλημα.


Την εκδήλωση υποστήριξαν με την ευγενική τους χορηγία τόσο Γενική Κλινική ΑΝΑΣΣΑ, με την αποστολή επανδρωμένου ασθενοφόρου, όσο και η τοπική βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι όλο το φωτογραφικό υλικό του ρεπορτάζ επιμελήθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου Αντώνης Χιώτης.

  e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU