Συνάντηση για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στον χώρο του Βόλεϊ στην Πόλη της Λάρισας


Συνάντηση είχαμε χθες το απόγευμα 10/02/20 στα Γραφεία τις Περιφέρειας Θεσσαλίας μεταξύ του Περιφερειάρχη Κύριου Αγοραστού Κωνσταντίνου και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης Λιούπα Νικόλαου με αντιπροσωπεία της ΕΟΠΕ του Διευθυντή της Ομοσπονδίας Κυρίου Μπακοδήμου Περικλή ,του Ταμία της Ομοσπονδίας Κυρίου Καβαλιεράκη Τάκη και του Προέδρου της ΕΣΠΕΚΕΛ Κυρίου Πατσιαούρα Αστέριου. 


Θέμα συζήτησης να έρθει στην Λάρισα ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός τα προκριματικά της Εθνικής Γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021 με αντιπάλους στον Γ Όμιλο της Εθνικές Ομάδες της Αυστρίας , της Ισπανίας και της Νορβηγίας που θα γίνει τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο. 

Και οι τρεις πλευρές είναι θετικές σε όλο αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Πόλη της Λάρισας που διψά για το βόλεϊ και περιμένουμε την ολοκλήρωση του μιας και έχει πολλά χρόνια να ζήσει η Πόλη τόσο μεγάλο γεγονός. 

Σημαντικό ρολό σε όλο αυτό το εγχείρημα έπαιξε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ Κύριος Πατσιαούρας Αστέριος που ήρθε σε συνεννόηση με την Περιφέρεια και με την ΕΟΠΕ. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως αυτό δεν θα είναι το μονό μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Ένωση της ΕΣΠΕΚΕΛ μιας και στην Πόλη του Καρπενησίου θα γίνει η τελική Φάση Κ-18 ( Πρώην Παίδων) 8-19/07/20. 

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σε Ελλάδα(Καρπενήσι)και Ιταλία. 

Όπως επίσης και το Διακλιμακιακό Κ-16 (Πρώην Παγκορασίδων) που όπως κάθε χρόνο γίνεται στην Πόλη του Μουζακίου. 

Το Volleynewsthessalias και η Ένωση της ΕΣΠΕΚΕΛ θα εχουν ένα Καυτό Αθλητικό Καλοκαίρι και θα είναι παρών σε κάθε Αθλητική Διοργάνωση που γίνεται στην Κεντρική Ελλάδα δείχνοντας πως η Κεντρική Ελλάδα αγαπά το Βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU