ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνεςΈνα πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει το μενού των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου το διήμερο 15-16/2.

Σε πλήρη εξέλιξη τα πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες με πολλούς και σπουδαίους αγώνες για τον Ασκληπιό.

Την αρχή κάνει η ομάδα των γυναικών όπου ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής θα αναχωρήσει για την Αλεξανδρούπολη όπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Φοίνικα.

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το μενού της Κυριακής 16/2, με την αυλαία να ανοίγει το τμήμα των ενήλικων γυναικών που ταξιδεύει στην Γιάννουλη της Λάρισας για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Φοίβο, στις 12:00 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λίγη ώρα αργότερα και στην γειτονική Λάρισα στις 14:30 η ομάδα των Κορασίδων Β΄ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αντίστοιχη της ΕΑ Λάρισας στο Κλειστό του 1ο Γυμνασίου Λάρισας.

Δύο ώρες μετά και στο ίδιο γήπεδο, η ομάδα των Κορασίδων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της ΕΑ Λάρισας για το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των Κορασίδων της Α1 κατηγορίας ΕΣΠΕΚΕΛ.

Στο πρόγραμμα υπήρχε και η 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος των Παγκορασίδων Β΄ αλλά το παιχνίδι του Ασκληπιού με τον ΓΣ Μουζακίου αναβλήθηκε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Σάββατο 15/2
Παγκορασίδες Β΄
Μουζάκι 16:00 ΓΣ Μουζακίου –Ασκληπιός ΑΝΑΒΟΛΗ
Α2 Γυναικών 
Κλειστό Αλεξ/πολης  17:00 Φοίνικας Αλεξ.-Ασκληπιός
Κυριακή 16/2
Ενηλίκων
Γιάννουλη 12:00 Φοίβος Γιάννουλης-Ασκληπιός
Κορασίδων Β
1ο Γυμν. Λάρισας 14:30 ΕΑ Λάρισας-Ασκληπιός
Α1 Κορασίδων
1ο Γυμν. Λάρισας 16:30 ΕΑΛ-Ασκληπιός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU