Ο Λαρισαίος Προπονητής Σωτήρης Γκότσης συνεχίζει στην Φιλανδική OrPo.



Ο Πρώτος προπονητής της ομάδας OrPo, Σωτήρης Γκοτσής, και ο βοηθός προπονητή Νικόλαος Γκιτζέκος θα συνεχίσουν να δουλεύουν με την ομάδα του OrPo .

Ο Σωτήρης Γκότσης κέρδισε τη θέση του ως επικεφαλής στην πρώτη ομαδα απο την περσίνη εξαιρετική χρονια του.

- Πρώτα απ 'όλα, είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω να εργάζονται για τρίτη σεζόν στην Orpo. Μου αρέσει το φινλανδικό βόλεϊ και δουλεύω μαζί του. Αυτόν τον τόπο τον αισθάνομαι ως δεύτερο σπίτι μου. Η απόφαση να συνεχίσω στην Orpo ήταν εύκολη επειδή η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική.
Στην προσεχή περίοδο θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με την ίδια φιλοσοφία όπως πριν. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, συνεχίζοντας να αναπτύσσουμε της υπάρχουσες αθλητριες μας και τις νέες.
Ο στόχος μας για την επικείμενη σεζόν του Championship League είναι να προσφέρουμε όμορφες στιγμές στους οπαδούς μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μας για την υποστήριξή τους την περασμένη σεζόν. Έμειναν μαζί με την ομάδα καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν και ήταν εκεί για να βοηθήσουν!



Ο Νικόλαος Γκιτζέζος, ο οποίος ξεκίνησε ως δεύτερο προπονητή την περασμένη σεζόν, ήταν ένα σημαντικό μέρος της προπονητικής ομάδας.

- Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος να συνεχίσω να κινούμε με την ομάδα της Orpon. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική και ευχαριστώ όλους για αυτό. Επιθυμώ υγεία σε όλο τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μια νέα ομάδα βρίσκεται στα σκαρια όπως είχε προγραμματιστεί.

Η ανανέωση του Ελληνικού Προπονητικού δυδίμου ειναι πόλος έλξης για την συνεργασία νέων αθλητριών για την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU