ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ομιλία η ψυχολογία του αθλητή κατά τη διάρκεια του αγώνα


Ωραία παρουσίαση με θέμα: η ψυχολογία του αθλητή κατά τη διάρκεια του αγώνα έγινε στο τμήμα παγκορασίδων από τον μεταπτυχιακό φοιτητή στην ψυχολογία της άσκησης Καρίμ Ραμαντάν( Karim Ramadan). 


Ο ομιλητής με τη βοήθεια της μεταφράστριας Μαριλένας Κουφογιάννη ανέπτυξε τον τρόπο μέτρησης της ψυχολογικής κατάστασης των αθλητών στη διάρκεια του παιχνιδιού, τον έλεγχο μέσω της σωματικής, τεχνικής και πνευματικής κατάστασης της απόδοσής τους από τον ίδιο τον αθλητή. 

 
Οι αθλήτριες που έτυχαν την ενημέρωση μετά την προπόνηση εντυπωσιάστηκαν από την ανάλυση και προσέγγιση του θέματος από τον κ. Karim Ramadan.

Συγχαρητηρια στη ΣΕΦΑΑ , στον κ. Χατζηγεωργιάδη Αντώνη κι όχι μόνο, που μεταφέρουν τη γνώση με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαβαίνουμε τη δύναμή της αλλά και να χτίζουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες. 

 
Την εκδήλωση παρακολούθησε και το παιδικό τμήμα μπάσκετ των Δαναών με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Η Ακαδημία Βόλλεϋ του Φιλαθλητικού Τρικάλων θα συνεχίσει μέσω των πνευματικών εκδηλώσεων να προσφέρει πολυεπίπεδες υπηρεσίες στα παιδιά του Συλλόγου και στους γονείς ώστε όλοι να καταφέρουμε να δώσουμε τέτοια προοπτική που να περιέχει χαρά, υγεία και ικανοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU