ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ: Παρών παρά την προσπάθεια αφανισμού του...


Το νέο ΔΣ θέλοντας να αναβαθμίσει το τμήμα του βόλεϊ προχώρησε στη δήλωση των αθλητριών στα χρονικά πλαίσια που όριζε η ΕΟΠΕ (ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης) "παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων να βρεθεί ο σύλλογος εκτός προθεσμιών ". 


Με βάση αυτό προχώρησε στην έναρξη της συνεργασίας με τη νέα προπονήτρια έχοντας ως στόχο τη συμμετοχή του συλλόγου στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. 


Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ την αγωνιστική χρονιά 2020-21 ο σύλλογος δεν θα προχωρήσει σε καμία παραχώρηση αθλητριών που συμμετέχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα εφόσον ο αγωνιστικός σχεδιασμός έγινε βάση αυτού του δυναμικού. 


Τέλος θα θέλαμε να αναφέρουμε την άκρως αντιαθλητική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά της πρώην προπονήτριας, η οποία πριν λήξει η συνεργασία της με τον σύλλογο και εν μέσω καραντίνας, χωρίς να λάβει άδεια ή έστω να ενημερώσει το ΔΣ προπονούσε τις αθλήτριες του Λοκρού στον Δαφνησιακό, διαδίδοντας ψευδείς και ανυπόστατους ισχυρισμούς σχετικά με το μέλλον του συγκεκριμένου τμήματος αλλά και σχετικά με την συνεργασία της με τον σύλλογο. 


Κλείνοντας, ο Λοκρός είχε ήδη παραχωρήσει τη χρονιά 2019-20 3 αθλήτριες στον Δαφνησιακό με ελεύθερη μεταγραφή αποδυναμώνοντας έτσι το τμήμα κορασίδων. 


Για την χρονιά 2020-21 δεν έγινε εκ μέρους της διοίκησης του Δαφνησιακού καμία επίσημη αίτηση για παραχώρηση αθλητή μας.
Λυπόμαστε πολύ για την αναστάτωση που προκαλεί η συγκεκριμένη προπονήτρια στις μικρές αθλήτριες όπως συμβαίνει πάντα με όποιους συλλόγους συνεργάζεται. 


Ο Λοκρός θα είναι πάντα δίπλα τους προσφέροντας τους ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον να αναπτύξουν τις ικανότητες τους. 

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU