Αντιδράσεις Αθλητικών ΣωματείωνΘύελλα αντιδράσεων από όλα τα σωματεία της πόλης της Λάρισας έχουμε από χθες..

Mε απόφαση του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανακοπή της μετάδοσης του κορονοιού στην περιοχή της Λάρισας, αποφασίστηκε απο την Τρίτη 27 Οκτωβρίου να κλείσουν μέχρι νεοτέρας τα κλειστά γυμναστήρια που είναι εντός σχολικών εγκαταστάσεων...


Η απόφαση υπαγορεύτηκε από τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού, που η πόλη της Λάρισας βρίσκεται στο Επίπεδο 3 Αυξημένης επιτήρησης (πορτοκαλί).

Η δραματική μείωση του αριθμού των παιδιών – μελών ακαδημιών των αθλητικών σωματείων λόγω του κορονοϊού, επέφερε σημαντική μείωση των εσόδων των αθλητικών σωματείων, απειλώντας την εύρυθμη λειτουργία και τη βιωσιμότητά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι σύλλογοι της πόλης της Λάρισας ακολουθούν κατά γράμμα βάση των εντολών της ΓΓΑ που έχει εκδώσει για τον covid-19.Οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Βόλεϊ της πόλης της Λάρισας θα στείλουν αίτημα προς τον Δήμαρχο για αυτή την εξαιρετικά απρόσμενη εξέλιξη.


Eξελιξη που θα υποχρεώσει αναίτια σωματεία που συμμετέχουν σε εθνικές κατηγορίες να παίξουν τους αγώνες χωρίς προπόνηση αφού ως γνωστόν το κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης δεν επαρκεί για Ώρες προπόνησης όλων των ομάδων

«Στεκόμαστε στο πλευρό των αθλητικών σωματείων της πόλης και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για να μείνει όρθιος ο αθλητισμός στην πόλη μας».

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Youtube και Instagram


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU