Αυγενάκης: Σύντομα θα’ χουμε καλά νέα για είσοδο θεατών στα γήπεδα

 Στην εκδήλωση της ΕΣΑΠ, για την κλήρωση της Volleyleague παρέστη διαδικτυακά και ο Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιώργος Αυγενάκης.

O κ. Αυγενάκης, κατά το χαιρετισμό του και τις ευχές του για μια καλή αθλητική χρονιά αναφερόμενος στο φλέγον θέμα του ελληνικού αθλητισμού, για το πότε θα επιτραπεί η είσοδος του κόσμου στα γήπεδο τόνισε τα εξής: 
 

«Είναι μία άσκηση που δουλεύουμε παρέα με την Super League 1 και με τον Νίκο Χαρδαλιά και έχουμε κάνει ένα καλό πλάνο, το οποίο θεωρώ ότι έχει δουλευτεί αρκετά. 
 
Πάνω σε αυτό το πλάνο, αν έχουμε το οκει των υγειονομικών, που έχει δουλέψει η διοργανώτρια αρχή για την πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου, θα δουλέψουμε με τις υπόλοιπες διοργανώτριες αρχές άλλων αθλημάτων και με το βόλεϊ, ώστε να καταφέρουμε να διαμορφώσουμε, εφόσον επαναλαμβάνω έχουμε πάρει το “πράσινο φως” από τους υγειονομικούς, που έχουν την ευθύνη. 
 
Προσωπικά έχω ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ, ξέρω ότι πολλά αθλήματα μπορούν να λειτουργήσουν με απόλυτη πειθαρχία, δεν είναι αυτό το χάος που μπορεί κανείς να φαντάζεται, αλλά θέλει πολλή δουλειά και κυρίως επιχειρήματα και καλή προετοιμασία. 
 
Πιστεύω σύντομα να έχουμε καλά νέα…»
volleyplanet.gr 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Youtube και Instagram


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU