Πρεμιέρα ταπείνωσης για την Αθλεση Λάρισας

 

Μόνο στο 3ο σετ εμφανίστηκε στο γήπεδο του Αλμυρού η Άθλεση Λάρισας, στο παιχνίδι πρεμιέρας της Β Εθνικής ΕΣΠΕΚΕΛ όπου και το έχασε με 26-24.

Στα δύο πρώτα σετ μόνο μια ομάδα βρισκόταν στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Γ.ΣΑΛΜΥΡΟΣ.Μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα ,με πάρα πολύ καλό σέρβις (διέλυσε κυριολεκτικά την υποδοχή μας),με σαφείς στόχους και προσανατολισμούς στο παιχνίδι της, που ήξερε τι ήθελε και γνώριζε πως να το πάρει.



 Ανεξάρτητα από το νεαρό της ηλικίας τους , οι αθλήτριες του Αλμυρού έδειξαν πως διαθέτουν πάθος θέληση και αγάπη για αυτό που κάνουν και άποψή μας είναι πως αν συνεχίσουν έτσι ,θα φτάσουν αρκετά ψηλά στο πρωτάθλημα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ειλικρινά τους ευχόμαστε καλή πορεία με υγεία στο πρωτάθλημα.


Για εμάς αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας γίνει οδηγός για μια καλύτερη συνέχεια, να αναπροσαρμόσουμε τις σκέψεις μας και να καταλάβουμε πως μόνο η δουλειά και η αγάπη για αυτό που κάνουμε μπορεί να μας οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα.

Αν δεν μάθουμε από την σημερινή ήττα και δεν βάλουμε το κεφάλι κάτω, να αναλογιστούμε το τι και το πώς, τότε θα έχουμε και άλλες συντριβές πολύ πιο δυσάρεστες.

Να δώσουμε συγχαρητήρια και στο διαιτητικό τρίο, αν και κάποια πιθανά λάθη του στο 3ο σετ, ίσως άλλαζαν την εικόνα του παιχνιδιού στη συνέχεια ,αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας <τέτοια ώρα τέτοια λόγια>-. Συνέχεια για εμάς το επόμενο Σάββατο με τον Δαφνησιακό Αρκίτσας στην έδρα μας

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Youtube και Instagram


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU