Εκπροσώπηση του Προέδρου της ΕΣΠΕΚΕΛ , Κ. Αστέριου Πατσιαούρα στο ψηφοδέλτιο του Γεωργίου Καραμπέτσου


Ανακοινώθηκε η εκπροσώπηση του Προέδρου της Ένωσης μας Αστέριου Πατσιαούρα με το ψηφοδέλτιο του νυν Προέδρου της ΕΟΠΕ , Κ. Γεωργίου Καραμπέτσου για την συνεργασία τον δύο ανδρών για την συνέχιση και καλυτέρευση σε όλους τους τομείς στο χώρο του Βόλεϊ. 

Ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ Κ. Αστέριος Πατσιαούρας μετά από μια εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα προεδρία στην ένωσή μας αποφάσισε να κατέβει στο πλευρό του Προέδρου της ΕΟΠΕ Γεωργίου Καραμπέτσου. 

Είναι τιμή για την Ένωση μας να έχει στο ψηφοδέλτιο έναν εξαιρετικό άνθρωπο και φυσικά εργάτη για τον χώρο του Βόλεϊ. 


Ο ίδιος μας τόνισε πως είναι χαρά του μια τέτοια συνεργασία και πως θα κάνει τα πάντα να είναι δίπλα στην Ένωση μας σε ότι του ζητηθεί και φυσικά θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια της.

Επαγγελματικά είναι μέλος Ε.Ε.Π του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διδάσκει το μάθημα της Πετοσφαίρισης στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στα Τρίκαλα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αστέριος Πατσιαούρας είνα κάτοχος πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακού (Mag. Phil) και διδακτορικού (Dr. Phil) του Πανεπιστημίου AlmaMatterRudolphinaUniWien στην αθλητική ψυχολογία. 

Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή περιοδικά στον τομέα της Πετοσφαίρισης και Αθλητικής Ψυχολογίας (>60) και έχει κάνει σχετικές παρουσιάσεις σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες. 

Επίσης έχει γράψει ή/και επιμεληθεί επτά(7) βιβλία για τα ομαδικά αθλήματα και έχει γράψει δυο (3) κεφάλαια σε ξενόγλωσσα βιβλία με θέμα την αθλητική ψυχολογία.


Ενδιαφέρεται πολύ για τη διάδοση του αθλητισμού στην Ελλάδα, υπήρξε μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ), ενώ από το 2012 μέχρι σήμερα είναι supervisorαγώνων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (CEV) και από το 2014- μέχρι σήμερα supervisorαγώνων της Βαλκανικής Ένωσης Πετοσφαίρισης (BVΑ).

Επίσης συμμετέχει ενεργά στο Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης όπου πρόσφατα (2018) εκλέχθηκε και Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Π.ΠΕ, όπως επίσης εκλέχθηκε και πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ.

 Το Volleynewsthessalias εύχεται κάθε επιτυχία

INSTAGRAM

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Youtube και Instagram


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU