Ο Λαρισαίος Σωτήρης Γκότσης είναι ο νεος προπονητής της Pölkky Kuusamo 
Ο Έλληνας Σωτήρης Γκότσης είναι ο νέος προπονητής του Pölkky Kuusamo. Ο Σωτήρης Γκότσης ο οποίος ήταν προπονητής της Orpo για τις προηγούμενες τρεις σεζόν, δύο εκ των οποίων ως προπονητές, είναι 32 ετών.

Ο Αργύρης Αντιφάκος από την Ελλάδα, ο Reijo Jokinen και ο Juha Leinonen θα συνεχίσουν ως βοηθοί προπονητές της Pölky. Η Jari Kaartinen θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνη για τα στατιστικά στοιχεία την επόμενη σεζόν.

Στην ομάδα θα συνεχίσει η Milka Koskenkorva (76 αγώνες πρωταθλήματος), η οποία έπαιξε μια υπέροχη σεζόν , με την ομάδα της Pölky , επίσης στην ομάδα έρχεται από την Orpo η Sanna Häkkinen, η οποία έχει παίξει 360 αγώνες πρωταθλήματος.

Αυτό το ζευγάρι τον λίμπερο θα αποτελεί ένα εξαιρετικό και ικανό σύνολο στην υποδοχή και την άμυνα της ομάδας.

Η αρχηγός της ομάδας, Jonna Wasserfaller, η οποία υπέστη τραυματισμό κατά την τελευταία σεζόν, θα συνεχίσει επίσης στη Kuusamo.


- Το βλέμμα στρέφεται ήδη στο μέλλον. Η συναρμολόγηση της ομάδας μας έχει ένα εξαιρετικό μοντέλο και η ομάδα μας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Τα ακόλουθα συμβόλαια παικτριών της Pölky θα κυκλοφορήσουν στις 12 Απριλίου.


Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Νέα του Volley News Thessalias!Ακολουθήστε μας στο Facebook, Youtube και Instagram


INSTAGRAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU