Α2

Facebook
Facebook
INSTAGRAM
Facebook
Ο Κορονοϊός κατάφερε να υποχρεώσει έως τώρα 49 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα σε αυτά και το δικό μας εθνικό, να αναστείλουν προσωρινά κάθε αγωνιστική δραστηριότητα ενώ 16 ομοσπονδίες αποφάσισαν να κατεβάσουν οριστικά ρολά για φέτος και να ανακηρύξουν τους πρωταθλητές των κατηγοριών τους ή να τελειώσει η σεζόν χωρίς πρωταθλητή, μετά από νέα τροποποίηση των συστημάτων διεξαγωγής τους, η οποία προέκυψε μετά από συνολική κοινή λύση με τα συμμετέχοντα σωματεία.

Διέκοψαν οριστικά για φέτος:

Νότιος Κορέα, Ισπανία, Κροατία, Πολωνία, Σλοβενία, Γερμανία
Βέλγιο, Αυστρία, Τσεχία, Δανία, Ελβετία, Ρουμανία, Ισραήλ
Φινλανδία, Βραζιλία γυναίκες, Εσθονία.

Οι 34 ομοσπονδίες που κήρυξαν αναστολή των πρωταθλημάτων τους και περιμένουν βελτίωση συνθηκών για να ξεκινήσουν και πάλι είναι:

Γαλλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ιράν, Ολλανδία, Πορτογαλία, Κίνα, Σλοβακία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Νορβηγία, Περού, Μαυροβούνιο
Βοσνία, Κύπρος, Ουγγαρία, Λετονία, Σουηδία, Κολεγιακό πρωτάθλημα Η.Π.Α, Κατάρ, Αγγλία, Αργεντινή, Σερβία, Αραβικά Εμιράτα, ΠουέρτοΡίκο, Αλβανία, Τυνησία, Κουβέιτ,Μπαχρέι
Σαουδική Αραβία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Ρωσία, Βραζιλία άνδρες

volleynews.gr 


Ο Πρώτος προπονητής της ομάδας OrPo, Σωτήρης Γκοτσής, και ο βοηθός προπονητή Νικόλαος Γκιτζέκος θα συνεχίσουν να δουλεύουν με την ομάδα του OrPo .

Ο Σωτήρης Γκότσης κέρδισε τη θέση του ως επικεφαλής στην πρώτη ομαδα απο την περσίνη εξαιρετική χρονια του.

- Πρώτα απ 'όλα, είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω να εργάζονται για τρίτη σεζόν στην Orpo. Μου αρέσει το φινλανδικό βόλεϊ και δουλεύω μαζί του. Αυτόν τον τόπο τον αισθάνομαι ως δεύτερο σπίτι μου. Η απόφαση να συνεχίσω στην Orpo ήταν εύκολη επειδή η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική.
Στην προσεχή περίοδο θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με την ίδια φιλοσοφία όπως πριν. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, συνεχίζοντας να αναπτύσσουμε της υπάρχουσες αθλητριες μας και τις νέες.
Ο στόχος μας για την επικείμενη σεζόν του Championship League είναι να προσφέρουμε όμορφες στιγμές στους οπαδούς μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μας για την υποστήριξή τους την περασμένη σεζόν. Έμειναν μαζί με την ομάδα καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν και ήταν εκεί για να βοηθήσουν!Ο Νικόλαος Γκιτζέζος, ο οποίος ξεκίνησε ως δεύτερο προπονητή την περασμένη σεζόν, ήταν ένα σημαντικό μέρος της προπονητικής ομάδας.

- Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος να συνεχίσω να κινούμε με την ομάδα της Orpon. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική και ευχαριστώ όλους για αυτό. Επιθυμώ υγεία σε όλο τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μια νέα ομάδα βρίσκεται στα σκαρια όπως είχε προγραμματιστεί.

Η ανανέωση του Ελληνικού Προπονητικού δυδίμου ειναι πόλος έλξης για την συνεργασία νέων αθλητριών για την επόμενη χρονιά.

ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ : ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ?

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΠΟΛΥ
ΚΑΘΟΛΟΥ
Created with survey maker


"Μετά από τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου η Ε.Σ.Α.Π. αποφάσισε σήμερα την συνέχιση της αναστολής του πρωταθλήματος της Volley League μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη και τα νέα μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. 


Ανάλογα με τις εξελίξεις και την αναμενόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του αρμόδιου Υφυπουργού σχετικά με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, θα ληφθούν άμεσα και αντίστοιχες αποφάσεις. 

Αποφασίστηκαν ακόμα: 

1.Η τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης των εκπροσώπων των ΤΑΑ για την συζήτηση των εξελίξεων και τη λήψη αποφάσεων. 

2.Η συνέχιση της πετυχημένης πρωτοβουλίας της Ε.Σ.Α.Π., για συνεχείς επαφές μεταξύ λιγκών, ομοσπονδιών, επαγγελματιών αθλητών , διεθνών αθλητικών αρχών και φυσικά της Πολιτείας, για την αντιμετώπιση των κάθε μορφής προβλημάτων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εξαιτίας της πανδημίας του κορoνοϊού."
greekvolley.gr 

Οι προπονητές μας είναι στην διάθεση των παιδιών, γιατί προπονητής είσαι εντός και εκτός γηπέδου!


Ευχαριστούμε θερμά την Eleftheria Newspaper - Εφημερίδα Ελευθερια (Official)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης σε έκτακτη συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη την συνεχιζόμενη έκτακτη κατάσταση και τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα την διατήρηση της αναστολής όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων μέχρι νεωτέρας και την αναβολή του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Η Ε.Ο.ΠΕ. θα παρακολουθεί τα δεδομένα που δημιουργούνται καθημερινά και θα ενημερώνει αντίστοιχα τους φορείς του αθλήματος.

Ο πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. απέστειλαν την ακόλουθη επιστολή στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα όρια αποδέσμευσης των συμβολαίων των αθλητών:

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την έντονη ανησυχία όλων των σωματείων- ΤΑΑ του Πρωταθλήματος μας, αλλά και γενικότερα των ανθρώπων του επαγγελματικού βόλεϊ, σε σχέση με την πορεία που έχει πάρει τις τελευταίας ημέρες η πανδημία του κορονοϊού και των συνεπειών του.

Με πρόσφατη απόφαση του ΔΣ μας υιοθετήσαμε την γραμμή όλης της αθλητικής οικογένειας και αποφασίσαμε την αναστολή λειτουργίας του πρωταθλήματος μας έως και την 22-3-20, με δεδομένο ότι η αναστολή αυτή ήδη είναι οριακή σε σχέση με την φυσιολογική συνέχιση του πρωταθλήματος και την λήξη αυτού σύμφωνα την ισχύουσα προκήρυξή του και τους Κανονισμούς του .

Ωστόσο, όπως διαμορφώνεται, πλέον , η κατάσταση, πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να επανέλθουμε μέχρι τις 23/03/2020 σε ρυθμούς κανονικότητας και ομαλότητας καθώς οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες ,με αποτέλεσμα να αποτελεί "κοινό μυστικό" ότι θα υπάρξει ανάγκη για νέα παράταση της αναστολής των αθλητικών εκδηλώσεων (άγνωστο για πόσο, ακόμα, χρονικό διάστημα) δεδομένο που με βάση τις εναπομένουσες αγωνιστικές και το τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της VOLLEYLEAGUE, καθιστά πολύ δύσκολη, αν όχι μαθηματικά αδύνατη την ολοκλήρωσή του μέσα στα χρονικά όρια που μας ορίζει η Διεθνής και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίες Βόλεϊ και τα οποία -κατ΄απώτατο χρόνο- τοποθετούνται στις 15 Μαίου 2020.

Εάν μέχρι τότε δεν έχουμε ολοκληρώσει το πρωτάθλημα μας όλοι οι αλλοδαποί αθλητές μας αποδεσμεύονται αυτομάτως βάσει διεθνών κανονισμών καθώς λήγουν τα διεθνή πιστοποιητικά μετεγγραφής που τους συνδέουν με τις ομάδες -μέλη μας».

greekvolley.gr 
Copyright 2019| ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ WEBSMALL.EU