Η 21χρονη Αθανασία Τσιούμα υπέγραψε συμβόλαιο με ιταλικό πρακτορείο στη Μπολόνια
Μια σπουδαία διάκριση για το ελληνικό βόλεϊ πέτυχε η 21χρονη Αθανασία Τσιούμα, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο με ιταλικό πρακτορείο στη Μπολόνια, ανοίγοντας τον δρόμο για τη διεθνή της καριέρα.
Η ταλαντούχα αθλήτρια, που αναδείχθηκε από τον Α.Ο. Λαμίας, ξεχώρισε για τις ικανότητές της και παρότι από τον Οκτώβριο του 2024, αγωνίζεται στην Ιταλική Ντιναμό Μολφέτα πλέον κάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα, εξασφαλίζοντας συμβόλαιο με ιταλικό πρακτορείο στη Μπολόνια.
Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, η Αθανασία απέδειξε ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αποτελώντας παράδειγμα για κάθε νέα αθλήτρια που θέλει να διακριθεί στο βόλεϊ.
Η Ελληνίδα διαγώνια, Αθανασία Τσιούμα αναδείχθηκε μέσα από την ομάδα της Λαμίας την τριετία 2018-2021, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε σε Ασκληπιό Τρικάλων, Αλμυρό Βόλου και Φοίνικα Σύρου.
Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα αυτή πρόκληση της καριέρας της στην Ιταλία!