Το πασχαλινό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη αποτέλεσε μια ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού και της ομαδι
Σε ένα ζεστό και όμορφο κλίμα, τέσσερα σωματεία – ο Φοίβος Γιάννουλης, ο Σπάρτακος, ο Φιλαθλητικός και η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη – έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου!

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στις προπονήτριες Άννα Κεραμίδα, Βάσω Πλιάκα, Πελαγία Δουμπαλά και Λίτσου Έυα, που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα και συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Οι αθλήτριες όλων των ομάδων αγωνίστηκαν με πάθος, ήθος και χαμόγελο, δείχνοντας ότι το μέλλον του αθλητισμού είναι λαμπρό.

Η τελική κατάταξη βρήκε τον Φοίβο Γιάννουλης στην πρώτη θέση, τα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη στη δεύτερη, τον Σπάρτακο στην τρίτη και τον Φιλαθλητικό στην τέταρτη.
Ωστόσο, ο πραγματικός στόχος του τουρνουά ήταν η συμμετοχή, η χαρά του παιχνιδιού και η επιβράβευση όλων των παιδιών, κάτι που αποτυπώθηκε και στις απονομές που πραγματοποιήθηκαν στο τέλος.

Ιδιαίτερη στιγμή της διοργάνωσης αποτέλεσαν και οι ομιλίες των ιδιοκτητών των Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη. Ο κύριος Νίκος Μπακογιάννης επισήμανε τη διαχρονική αξία του αθλητισμού, τονίζοντας το «νους υγιής εν σώματι υγιεί», ενώ ο κύριος Κωνσταντίνος Μπακογιάννης ευχαρίστησε θερμά τις προπονήτριες, τις αθλήτριες για τη συμμετοχή τους, καθώς και τους γονείς που βρέθηκαν στην κερκίδα και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό την προσπάθεια όλων των παιδιών.
Ήταν μια διοργάνωση που άφησε όμορφες αναμνήσεις σε όλους και έδωσε ραντεβού για ακόμη περισσότερες αθλητικές στιγμές στο μέλλον.






















